Home Aanbieding Download Email Contact Route Privacy
Nieuw

Met de Easydriver verplaatst u uw caravan eenvoudig met één druk op de knop.
Per afstandsbediening of de telefoon app rangeert u gemakkelijk en veilig uw caravan op elke gewenste plaats en ook op een moeilijke ondergrond, nat etc. Zonder vreemde hulp. De Easydriver is ontworpen om door één persoon elke caravan zonder krachtsinspanning te kunnen verplaatsen of manouvreren. In alle richtingen, vlak of hellend. Het systeem wordt door De Schutskooi B.V. zonder boren of lassen aan het frame bevestigd en weegt afhankelijk van de uitvoering 31-64 kg

Kies de uitvoering die bij u past

Easydriver
Active

Met 1 afstandsbediening of de app voor alle functies is precies en schokvrij rangeren voor iedereen binnen handbereik. Het aankoppelen kan zowel handmatig als met een accu machine worden gedaan. De Easydriver Active is in 4 uitvoeringen leverbaar, van 1800 kg tot 3100 kg. Ook voor tandemassers geschikt.

Inclusief montage en BTW kost de Easydriver Active slechts
Op aanvraag

Easydriver
Pro

Met 1 afstandsbediening of de app voor alle functies is precies en schokvrij rangeren voor iedereen binnen handbereik. De Easydriver Pro is voorzien van automatische aankoppeling. De Easydriver Pro is in 4 uitvoeringen leverbaar, van 1800 kg tot 3100 kg.
Ook voor tandemassers geschikt.

Inclusief montage en BTW kost de Easydriver Pro slechts
Op aanvraag

Mobility
PowerPack

Ondanks het lage gewicht van ca 2 kg (loodaccus wegen 25 kg!) kunt u minstens 15 min rangeren met een caravan van 1600 kg. Lange levensduur van ca 2000 laadcycli. Lage kosten t.o.v. lood-accus.

Geïntegreerde oplossing, accu en acculader in een.

Inclusief montage en BTW kost de MObility PowerPack slechts
Op aanvraag

Easydriver App

De gratis easydriver-App, zorgt samen met het optioneel verkrijgbare controle systeem safetyre, ervoor dat jouw bandenspanning gedurende de reis in beeld is. Het systeem waarschuwt je wanneer de bandenspanning minder wordt en voorkomt daarmee, in het ergste geval, dat de band explodeert. Natuurlijk kan je ook met deze Easyydriver-App jouw easydriver besturen om zodoende je caravan eenvoudig te kunnen manoeuvreren.