Home Aanbieding Download Email Contact Route Privacy
Service

100KM Keuringen
Keuringen
Dethleffs onderdelen
Reparatie/Onderhoud (van alle merken tourcaravans)
Accessoires
Graveren kenteken
Banden
Kampeerauto Onderhoud
Schadeherstel
Tentreparatie
Inbouw
Stalling
Service
Garantie
Onderhoud
Veiligheid

Het is verstandig om de caravan regelmatig een grote onderhoudsbeurt te laten geven bij "De Schutskooi B.V.". De controle van de remmen, de elektriciteit- en gasinstallatie en van het onderstel (remmen/as/banden) is van belang voor de veiligheid van u zelf en die van anderen.

Verzekeringsmaatschappijen kunnen bij een schade controleren of de caravan goed is onderhouden.

Bij normaal gebruik is het voldoende om de caravan om de twee jaar een onderhoudsbeurt te geven. Bij intensief gebruik is een jaarlijkse beurt aanbevolen. Zelfs als de caravan maar weinig wordt gebruikt is onderhoud nodig. Want ook bij stilstand van de caravan verslechteren vitale delen zoals remmen, schokdempers, gasslangen etc.

Wij bieden u tal van mogelijkheden

FOCWA Keuringen


De FOCWA onderhoudsbeurt omvat onder meer controle van het onderstel, de banden, de verbindingen met het trekkende voertuig, de remmen (remmentest), de verlichting, werking en aansluiting van gas, water & electra, de opbouw (o.a. vochtmeting) en de identiteit (typeplaatje etc.) van de caravan.

Wij zijn aangesloten bij CSS

CSS uw caravan weer als nieuw

Als u schade heeft aan uw caravan dan moet er van alles worden geregeld. Is uw caravan verzekerd bij ��n van de deelnemende verzekeraars, dan wordt de afhandeling uit handen genomen. Naast de versnelde en gemakkelijke schadeafhandeling krijgt u bovendien Focwa zekerheid/

BOVAG keurmerk = zekerheid

De Schutskooi is een erkend BOVAG/ AMR/ FOCWA caravanbedrijf en wij voeren de onderhoudsbeurten dan ook uit volgens de BOVAG/AMR/FOCWA normen. Bij elke onderhoudsbeurt zal een checklist worden afgewerkt en overhandigd.De onderhoudsbeurt behelst onderstel, opbouw, electra en gas en als laatste algemene vochtmeting. Een BOVAG onderhoudssticker bevestigt de status van uw caravan.

Keurmeester mobiele recreatie

Met gepaste trots vermelden we hier dat De Schutskooi het predikaat KEURMEESTER KLASSE A” mag voeren. Dus op vakantie met een nog veiliger gevoel door een zorgvuldige uitgevoerde onderhoudsbeurt.

Periodieke Aanhangwagen
en Caravan Keuring

Biedt een grondige inspectie van vitale onderdelen. Koppeling, remmen, chassis, banden, wielen, schokdempers, lagers, gasinstallatie, verlichting en signalering worden gecontroleerd.
De PACK-keuring is gericht op de wettelijke eisen die voor een caravan gelden. De keuring is dus minder uitgebreid en anders van opzet dan een BOVAG onderhoudsbeurt.
Indien tevens een FOCWA-onderhoudsbeurt wordt uitgevoerd, dan worden voor de PACK geen kosten in rekening gebracht.
Na goedkeuring ontvangt u een keuringsrapport en een PACK-sticker voor op de caravan als bewijs dat uw caravan in orde is.

Maar ook de inbouw naar wens met diverse persoonlijke mogelijkheden:

  • Stabilisatorkoppelingen - een pluspunt aan veiligheid
  • HEKI dakluiken - groot, luxe met geweldig uitzicht
  • Opbergvakken met zijkleppen in uw interieur
  • Luxe achterbumpers met heldere verlichting
  • Triomatic - automatische overschakeling van gasflessen
  • Rolhordeuren voor de toegangsdeur
  • Velgen - Sportieve aluminium velgen
  • Dethleffs biedt u ook optionele comfortabele winterpakketten. Kiest u voor hete lucht dan is het TRUMA pakket de ideale oplossing. Kiest u voor centrale (convector) verwarming dan is ALDE uw ideale pakket.
  • en vele andere mogelijkheden, informeer bij ons !

De Schutskooi, ook voor service, onderhoud en reparaties van paardentrailers en aanhangwagens.