Home Aanbieding Download Email Contact Route Privacy
Nieuw

Caravans verplaatsen met de originele mover.
De lichtste mover in zijn soort en onderscheiden met diverse prijzen. Met unieke Durasoft aandrijving dus schokvrij, slijtvrij en zeer nauwkeurig. De aluminium aandrijfrollen sparen bovendien uw banden. Uitvoering met draadloze afstandsbediening. Gewichtsbesparend, Truma movers zijn lichter dan andere movers.
Het gemak dient de mens: Truma de eerste de beste

MOVER SER
Enkel as caravans

Geschikt voor caravans met een enkele as tot 1.800 kg. Luxe uitvoering met draadloze afstandsbediening. Automatische plaatsing van de Durasoft aandrijving. 15% minder gewicht dan andere movers. Ook meer snelheid en sterker. Licht gewicht.

Kosten inclusief montage en BTW:
Op aanvraag

MOVER TER
Dubbel as caravans

Geschikt voor caravans met een dubbele as tot 2.250 kg. Luxe uitvoering met draadloze afstandsbediening. Automatische plaatsing van de Durasoft aandrijving. Minder bandenslijtage bij draaien. 50% minder gewicht dan andere movers..

Kosten inclusief montage en BTW:
Op aanvraag

MOVER SR
Enkel as caravans

De originele mover verder ontwikkeld. Uitvoering analoog aan SER type met eenvoudige handmatige plaatsing van de aandrijving vanaf ��n zijde. Standaard set voor enkelzijdige bediening. Voorzien van een draadloze afstandsbediening.

Kosten inclusief montage en BTW:
Op aanvraag