Dometic airco:


Aircosystemen en dakramen met geïntegreerde ventilator houden het interieur van jouw camper of caravan koel en comfortabel, de hele zomer lang. Koele lucht in uw recreatievoertuig is bijna noodzakelijk als je rondtrekt in warme landen. Maar als je plannen hebt om ook de koudere streken te ontdekken tijdens jouw reizen hoef je je geen zorgen te maken: er zijn ook airco's voor campers en caravans met verwarmingsfunctie!

VIND DE BESTE AIRCO VOOR JOUW CAMPER OF CARAVAN
Niet alle airco’s zijn geschikt voor alle typen campers en caravans. We zullen een paar aandachtspunten aanhalen waarmee je rekening moet houden voordat je besluit welke airco je wilt kopen voor jouw recreatievoertuig.

Telair airco:

 
Bent u opzoek naar een caravan airco of een camper airco? Telair biedt airconditioning systemen die zorgen voor verkoeling tijdens uw reizen. De airconditioners zijn energiezuinig door een ingebouwde warmtepomp en beschikken over een hoge capaciteit. In het gebruik is de airco stil. Voor iedere grootte caravan of camper heeft Telair een geschikte airco in het assortiment.