BearLock® Benelux

BearLock® is HET mechanische versnellingsbak- of stuurasslot, ter voorkoming van voertuigdiefstal. Alleen de originele BearLock® zal ten allen tijde herkenbaar zijn aan het Berenlogo.
Het systeem wordt volledig geïntegreerd ingebouwd, in “harmonie” met de bestaande techniek in het voertuig. Het systeem wordt ten allen tijde vastgezet door middel van zogenaamde afbreekbouten en/of –moeren, zodat het systeem permanent in het interieur verankerd is.
De bediening is uiterst simpel en u zet het systeem in werking in de “R-stand” (achteruit) bij handgeschakelde transmissie of in “P-stand” (parking) bij automaten.
In die gevallen het niet goed mogelijk is de versnelling te blokkeren, kiezen we ervoor om in plaats daarvan de stuuras of stuurkolom te vergrendelen.

 Veel verzekeraars vragen een anti-diefstalsysteem voor uw voertuig. Uiteraard brengt dit bijkomende kosten voor u, echter voertuigdiefstal is een reëel en blijvend probleem. Zo worden jaarlijks rond de 10.000 voertuigen gestolen! Naast al het persoonlijke leed, draaien wij allemaal uiteindelijk op voor de kosten. Hetzij via verhoogde verzekeringspremies, hetzij via belastingen door o.a. politie –en justitiewerk. Wanneer u een anti-diefstalbeveiliging nodig heeft voor uw verzekering. Dan is de BearLock de beste keuze.