Reich Mobility-Power-Pack is het lichtgewicht energie-alternatief voor de tot op heden gebruikte lood-zuur batterijopladercombinaties - met name in combinatie met rangeerhulpen. Bij de oude lood-zuur-batterijen wordt onderscheid gemaakt tussen natte-, gel- en AGM-accu’s. Ze hebben allemaal het extreem hoge gewicht door het gebruikte lood gemeen. Zo weegt een dergelijke 75 Ah-batterij ca. 25 kg. In de afgelopen jaren werden deze batterijen ook steeds meer in caravans gebruikt. Aan de ene kant wordt hiermee een bepaalde onafhankelijkheid van het stroomnet bereikt, aan de andere kant is dit een belangrijke voorwaarde bij gebruik van de steeds populairder wordende rangeerhulpen.


De Enduro lithium-ion accu is een accu die voorzien is van de nieuwste LiFePO4 technologieën en is uitermate geschikt als 12 volt voorziening in jouw caravan, camper of boot.
Klaar met het vertillen van een lood zware loodzuur accu? Dan is de Enduro lithium-ion accu de ideale oplossing voor jou! Met een gewicht van 2,4 - 2.8kg is het verplaatsen van de accu geen probleem.
De Enduro lithium-ion accu is ook voorzien van een ingebouwd BMS (battery management systeem) systeem. Dit systeem voorkomt sterke ontlading van de accu cellen. Ook zorgt dit systeem voor een gelijkmatige spanning tijdens het laden van de accu waardoor de levensduur van de accu wordt verlengd. Mede door dit systeem kun je de Enduro lithium-ion accu tot wel 1500 keer laden en ontladen!
De Enduro lithium-ion accu is volledig onderhoudsvrij en wordt inclusief lader geleverd. Ook wordt er bij de Enduro lithium-ion accu een montageplaat geleverd zodat jij hem verzekerd kunt inbouwen in jouw camper, caravan of boot.

Leverbaar in de 10ah, 20ah en 30ah.

PowerXtreme

De accu's uit de PowerXtreme serie zijn ultra lichtgewicht Lithium LiFePO4 accu's, welke toegepast kunnen worden in caravans, campers en watersport. De ouderwetse loodaccu’s kennen veel nadelen, waaronder het gewicht, korte levensduur, het vrijkomen van gassen en mogelijkheden tot lekken. Bij een loodaccu kunt u maar ongeveer 40 procent van de capaciteit gebruiken en dient de accu wanneer hij niet gebruikt wordt goed onderhouden te worden.

Met de PowerXtreme heeft u een oplossing voor al deze problemen en hoeft u zich nooit meer zorgen te maken over de capaciteit of de gezondheid van uw accu. ​De PowerXtreme Lithium accu serie is ontworpen door experts die gespecialiseerd zijn in LiFePO4 energiesystemen. Onze Lithium accu's bestaan uit hoogwaardige kwaliteit  LiFePO4 cellen die bewaakt worden door een BMS (Battery Management System.