Thule luifels:


Thule heeft voor zowat alle doeleinden een passende oplossing. Of het nu gaat om een caravan, camper of buscamper. Thule heeft voor bijna alle voertuigen een luifel in het assortiment. Ook kan er gekozen worden voor een luifel die elektrisch bedienbaar is. Zowel zij-montage, dak-montage en etuiluifels zitten in het programma.

Dometic luifels:

 Cassetteluifels zijn een handige optie voor rondreizigers. We bieden op maat gemaakte opties in maten tot 6 meter lang en ze zijn allemaal licht van gewicht en binnen enkele seconden uit te breiden, waardoor je onmiddellijk beschermd bent tegen de elementen. 


Fiamma luifels:


Met ons uitgebreide assortiment aan Fiamma luifels vind u altijd wel een luifel die past op uw caravan, camper, auto of bus. Kies voor een compacte Fiamma zakluifel voor aan je caravan, neem een Fiamma cassetteluifel voor aan of op je camper of bestel de speciale Fiamma luifels voor de Volkswagen T5 & T6-busjes. Dankzij het ruime aanbod aan fiamma luifel adapters kan je de Fiamma luifels eenvoudig aan vrijwel ieder voertuig monteren.